MamamayaReiki behandelingen Stadskanaal
 

Healingcentrum 'Mamamaya'

Op 1 november 2021 ben ik begonnen met mijn healingcentrum 'Mamamaya'.
Een plek die licht brengt in de dagelijkse beslommeringen. Een plek die bijdraagt aan een wereld met meer liefde en ontspanning.

De praktijk vindt plaats in Stadskanaal. Stadskanaal is een gemeente in het noorden van Nederland, in de provincie Groningen. De praktijk is makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met de bus. De praktijk ligt aan het kanaal en dichtbijgelegen is een bos. De praktijk is makkelijk te vinden en er is voldoende parkeergelegenheid.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel dan gerust voor een afspraak. Of vul het contactformulier in, dan neem ik contact met u op. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismaking gesprek. Hallo allemaal,

Graag neem ik jullie via deze site mee in de uitvoering van wat al heel lang mijn droom en roeping is; een eigen healingcentrum. Ik ben inmiddels geslaagd voor de opleiding reiki 1, 2, 3a & Shambhala Reiki 1 & 2.. 

'Een plek die licht kan brengen in de dagelijkse beslommeringen en bijdraagt aan een wereld met meer liefde en ontspanning.'

Marian de Jong
Reikimaster